Na een dienstverband van bijna 30 jaar bij Nationale-Nederlanden Schadeverzekeringen, heeft Gerd Putter in maart 2014 een adviesbureau onder de naam C Carduelis opgericht.

 

Tijdens het dienstverband bij Nationale-Nederlanden is Gerd als specialist Inkomensverzekeringen actief geweest in diverse commerciële en management-ondersteunende functies. Hij heeft daarin veel ervaring opgedaan op het gebied van het maken en geven van opleidingen en organiseren van workshops inzake de sociale wetgeving en inkomensverzekeringen. Daarnaast was hij binnen hetzelfde kader als relatiemanager actief bij het verzekerings-intermediair en als adviseur rechtstreeks bij MKB-, grootzakelijke en beursgenoteerde bedrijven en (zorg-)instellingen.

 

Onder de vlag van C Carduelis richt Gerd zich op verschillende activiteiten. Als geregistreerd docent Kort Beroeps Onderwijs verzorgt hij cursussen en examentrainingen op het gebied van Inkomensverzekeringen. Als gecertificeerd Register Adviseur Integraal Gezondheid Management adviseert en ondersteunt hij werkgevers en werknemers bij uiteenlopende vraagstukken op het gebied van sociale wet- en regelgeving en verzekeringstechniek. En dat varieert van het analyseren van verzuimbeleidsvraagstukken van werkgevers tot het ondersteunen van werknemers bij ontslagprocedures.

 

Naast deze activiteiten is Gerd, als voorzitter a.i. van de HRM-Normcommissie, verbonden aan het Nederlandse Normalisatie Instituut te Delft (NEN).

2014-2015 © C Carduelis | Disclaimer | Ontwerp en realisatie LMJ webdesign