Gezien de omvangrijkheid en complexiteit van de diverse facetten binnen het werkgebied is het altijd goed om met collega-adviseurs samen te werken en onderling kennis en ervaring uit te wisselen. C Carduelis werkt daarom graag samen met de volgende adviseurs / bedrijven.

Dona HR Advies

Dona HR Advies is gespecialiseerd in HR RISICOMANAGEMENT , het strategische fundament van het beleid op “Organisatie & HRM”, met name binnen de grootzakelijke segment van het bedrijfsleven. De werkwijze van eigenaar en adviseur Peter Dona is niet alleen door zijn ruime en veelzijdige praktijkervaring maar mede door zijn wetenschappelijke achtergrond uniek te noemen. Door zijn concrete en praktische voorstellen ontstaat een moderne werkomgeving, die klaar is voor de toekomstige ontwikkelingen. Dona HR Advies verzorgt, naast de wetenschappelijk onderlegde analyse & adviestrajecten, ook de uitvoering van veranderplannen. Daarnaast publiceert en doceert Peter Dona op het nieuwe HR-gebied Duurzame Inzetbaarheid.

 

 

NBBC

Dit adviesbureau, opgericht door Erik van de Crommenacker en Bart Vermeulen, richt zich met name op het verzamelen en analyseren van data van Nederlandse bedrijven. Het heeft tot doel om daarmee, ongeacht de omvang en branche van de bedrijven, de bedrijfscontinuïteit van het Nederlandse bedrijfsleven in kaart te brengen en te verbeteren. NBBC levert op basis van gevalideerd wetenschappelijk onderzoek specifieke parameters die ondernemers helpen de veerkracht van hun bedrijf te onderzoeken. Door gratis gebruik te maken van een uitgebreide risico analyse-scan profiteert u van een actuele Bedrijfscontinuïteit Benchmark, die u toont waar u staat ten opzichte van uw branchegenoten. Doe de gratis scan op www.nbbc.nl en ontvang uw persoonlijke whitepaper!

 

 

eSVedra

eSVedra is het bedrijf van mr. Ton Breitenfellner. Hij is juridisch specialist op het gebied van de Sociale Zekerheid en het daaraan gerelateerde arbeidsrecht, fiscaal recht, financieel recht en privaatrecht. eSVreda biedt haar juridische ondersteuning aan ondernemers, adviseurs, advocaten, rechtsbijstandskantoren en accountants en adviseert ook arbeidsdeskundigen, casemanagers, opleidingsinstellingen en uitgevers. Via C Carduelis biedt eSVedra specifieke adviesproducten aan zoals:

  • Juridisch loket, waaronder mediation, bezwaar en beroep
  • Financiële scan, waaronder onderzoek SV-risico's bij bedrijfsovername
  • Verhalen van SV-premies bij letselschade

 

 

Fitale Advies

Een adviesbedrijf dat zich, met name voor het MKB, richt op het in kaart brengen van de kansen & risico’s binnen het werkgebied Personeel & Arbeid. Eigenaar en adviseur Peter de Hond is een Register Adviseur Integraal Gezondheid Management (RAIGM).  Door een uitgebreide inventarisatie geeft hij, vertaald naar een analyserapport, inzicht in de actuele kansen & risico’s op het gebied van Personeel en Arbeid binnen uw organisatie. Hij adviseert daarmee op de logische maar vaak ook verborgen en risicovolle verbanden  tussen sociale wetgeving, financiële verplichtingen, cao’s, arbeidsrecht, verzuim en arbeidsongeschiktheid, sociaal maatschappelijke en economische ontwikkelingen en duurzame inzetbaarheid van werknemers.

2014-2015 © C Carduelis | Disclaimer | Ontwerp en realisatie LMJ webdesign