Werkzaamheden C Carduelis

Voor Bedrijven en instellingen

Bedrijven en instellingen kunnen een beroep op C Carduelis doen voor het behandelen van vraagstukken op het gebied van sociale wetgeving, in combinatie met verzekeringen zoals werkgeversverzekeringen en collectieve werknemersregelingen. Hierbij kan gedacht worden aan onderwerpen zoals Ziektewet, IVA, WGA en BeZaVa maar ook het onderwerp “Duurzame inzetbaarheid van medewerkers”.

 

Voor het Verzekeringsintermediair

C Carduelis biedt het verzekeringsintermediair begeleiding bij:

  • De advisering van Inkomensverzekeringen
  • De uitvoering van de regie van lopende Inkomensverzekeringen bij klanten; denk hierbij aan verzuim-, en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voor werkgevers en werknemers.
  • Interne opleidingen en informatieve/instructieve bijeenkomsten inzake sociale wetgeving,  inkomensproduct en PE- Inkomen voor het eigen personeel en partners in business.

 

 

Voor opleidingsorganisaties

C Carduelis staat geregistreerd bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Opleidingsorganisaties, die (kort beroeps-)onderwijs aanbieden, kunnen C Carduelis inhuren voor het laten geven van onderwijs in de onderwerpen Verzekeringstechniek Inkomen en Duurzame Inzetbaarheid.

2014-2015 © C Carduelis | Disclaimer | Ontwerp en realisatie LMJ webdesign